Οθωνοί - Eυχαριστήριο Αντιδημάρχου Οθωνών προς όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση



Μετά την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στους Οθωνούς το βράδυ της Δευτέρας 22-08-2016, ευχαριστώ

το σημαιοφόρο, Κωνσταντίνο Μπάνο, τους αρχικελευστές Παναγιώτη Παπαδήμα και Βασίλειο Μπόζο, τον επικελευστή Χρυσοβαλάντη Ζήρτα του Λ.Σ. και τον Υπαρχιφύλακα Δημήτριο Φαρούγγια καθώς και τους λιγοστούς κατοίκους και εθελοντές που με αυτοθυσία τις πρώτες ώρες τις πυρκαγιάς, με συντονισμένες προσπάθειες και σε επικοινωνία με το Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικού Σώματος Ευθ. Γεωργακόπουλο κατάφεραν να ανακόψουν και να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς προς την κατοικημένη περιοχή, διαφυλάττοντας τις περιουσίες των πολιτών, μέχρι να φτάσει το κλιμάκιο του Π.Σ.
Ευχαριστώ το Λιμενικό Σώμα, που έχοντας να αντιμετωπίσει το χειρότερο σενάριο καιρικών συνθηκών (ανέμους εντάσεως έως και 8 μποφόρ) κατάφεραν να μεταφέρουν το πυροσβεστικό κλιμάκιο από την πόλη της Κέρκυρας στους Οθωνούς.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Πυροσβεστικό Σώμα, στον Περιφερειακό Διευθυντή του Π.Σ Ευθ. Γεωργακόπουλο, που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε το συντονισμό της επιχείρησης και ήταν παρών στο νησί με τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες, καταφέρνοντας να αντιμετωπίσουν και να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το χειρότερο σενάριο πυρόσβεσης που θα μπορούσε να συμβεί.
Ιδιαίτερη αναφορά χρειάζεται να γίνει στο πρόσωπο του κ. Γεωργακόπουλου για την μέριμνα που δείχνει για τα Διαπόντια νησιά, όχι μόνο συντονίζοντας την επιχείρηση με την προσωπική του παρουσία, αλλά και για το ήθος και την ευαισθησία που τον διακρίνει ως άνθρωπο. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους.

http://www.startmedia.gr/
 
Top