0




Απονομή Αστυνομικού Σταυρού σε ήρωα Αστυφύλακα της ΕΛ.ΑΣ.

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00, στο Γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173), θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής Αστυνομικού Μεταλλίου, μετ' αντιστοίχου διπλώματος «Αστυνομικός Σταυρός», στον Αστυφύλακα Τερζάκη Βασίλειο του Δημητρίου, ο οποίος υπηρετούσε κατά την περίοδο τέλεσης της εξαίρετης πράξης, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.


Η απονομή πραγματοποιείται μετά την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και αφορά εξαίρετη δραστηριότητα, την οποία επέδειξε ο τιμώμενος Αστυνομικός κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα στις 19-2-2015, ο Αστυφύλακας Τερζάκης Βασίλειος, υπηρετών στην Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας στην περιοχή των Αθηνών, επέδειξε εξαιρετική δραστηριότητα και με αυτοθυσία, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισήλθε σε οικία στην περιοχή των Πατησίων, όπου είχε εκδηλωθεί μεγάλης έκτασης πυρκαγιά και απεγκλώβισε ανήλικο αγόρι σε λιπόθυμη κατάσταση, η ζωή του οποίου κινδύνευε άμεσα.

Στη τελετή θα είναι δυνατή η δημοσιογραφική κάλυψη.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top