0

Ένας Πατρινός διακρίθηκε στο 3ο Κύπελλο Αλεξιπτωτιστών Σωμάτων Ασφαλείας που έγινε πριν από μερικές μέρες στις Σέρρες. Ο λόγος για τον Αρχιπυροσβέστη, Παναγιώτη Κολοκότσα που κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Αεραθλητικό Κέντρο – Αεροδρόμιο Χορτερού – Σερρών, το 3ο Κύπελλο Αλεξιπτωτιστών Σωμάτων Ασφαλείας 2017.

Το διοργάνωσε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν. Πιερίας για τα μέλη της, τα Μέλη Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), τους Συλλόγους, τους Συνδέσμους, τις Λέσχες Καταδρομέων - Ειδικών Δυνάμεων - Αλεξιπτωτιστών κ.ά. και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομικοί – Λιμενικοί – Πυροσβέστες) με ενασχόληση στο αεράθλημα του Αλεξιπτωτισμού.

Οι αγωνιζόμενοι αλεξιπτωτιστές αγωνίστηκαν σε ελεύθερη πτώση και προσγείωση σε ακρίβεια στόχου με αλεξίπτωτο. Το πυροσβεστικό σώμα που συμμετείχε για πρώτη φορά με ομάδα πτυχιούχων αλεξιπτωτιστών, απέσπασε τα τρία πρώτα βραβεία του αγώνα στην open κατηγορία στην ακρίβεια στόχου.  

Πρώτη θέση ο Αρχιπυροσβέστης Γώγος Στέφανος, δεύτερη ο Πυρονόμος Ζαπαντίωτης Σωτήριος και τρίτη ο Αρχιπυροσβέστης Κολοκοτσάς Παναγιώτης. Μπράβο τους και σημαντική επιτυχία για τον Πατρινό Αρχιπυροσβέστη που ασχολείται με το αλεξίπτωτο εδώ και χρόνια.




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top