0


ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...


Μετα απο 15 χημειοθεραπείες ενα σπασμένο πόδι 6 μήνες καρότσι δυο μεταστάσεις σε παγκρεας και σηκωτι ενα μεγάλο χειρουργείο και ενα οστό του μηρού που το έβγαλαν όλο η γιατροί και τοποθετησεαν σίδερο ξαφνικά εκεί που περπατούσε άλλος ένας όγκος στο πόδι εμφανίστηκε και μολις το μάθαμε.Νομιζουμε οτι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Νίκο με οτι μπορούμε.
Οποιοσδήποτε κύριος η κυρία φίλος η φίλη επιθυμεί να βοηθήσει τον αγωνιστή μας τον Νίκο Φωτόπουλο με τον οποιοδήποτε τρόπο
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με μήνυμα με την σελίδα μας να σας δώσουμε τα προσωπικά του στοιχειά διεύθυνση και τραπεζικό λογαριασμό
Δεν δημοσιοποιούμε τα στοιχειά από επιθυμία του ιδίου γιατί δεν θέλει να νομίζει ότι εκμεταλλεύεται τον κόσμο και την βοήθεια του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Αρχικά να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του facebook Αν θες μπορείς που στηρίζει συνέχεια τη μάχη που δίνει ο Νικόλας με το θεριό.



Όποιος συνάνθρωπός μας  επιθυμεί να στηρίξει τον Νίκο  με οποιοδήποτε τρόπο ας επικοινωνήσει με το blog μας για να του δοθούν τα προσωπικά του στοιχεία.

Ευχαριστούμε πολύ κι αν θέλετε κοινοποιήστε το.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ…Αυτό λέει ο Νικόλας μας...

Ο θεός μαζί σου!

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top