0


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φωτιά στη Σαμοθράκη. «Μάχη» να την θέσει υπό έλεγχο δίνει η Πυροσβεστική!!!


Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην Σαμοθράκη, στην τοποθεσία του καφέ «Λιμνίδι» του νησιού. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού, από κατοίκους που την αντιλήφθηκαν και η κινητοποίηση της ήταν άμεση, προκειμένου να μην επιτρέψουν να επεκταθεί και γίνει ανεξέλεγκτη.

Με αυτοθυσία οι άνδρες του τοπικού σταθμού της Πυροσβεστικής, όπως έκαναν και στο χθεσινό πέρασμα της κακοκαιρίας «Μέδουσα», επενέβησαν και κατάφεραν όπως όλα δείχουν να την θέσουν υπό μερικό έλεγχο και να μην δημιουργηθούν προβλήματα για το νησί, που είναι ως γνωστό καταπράσινο και με πυκνή βλάστηση.

Στο σημείο της περιοχής Κατσαμπάς που είναι μεταξύ Καμαριώτισσας και Παλαιόπολης, από την πλευρά της θάλασσας. βρίσκονται αυτή την στιγμή όλοι οι άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαμοθράκης τα υδροφόρα και άλλα οχήματα, αλλά και οι υπηρεσίες του δήμου Σαμοθράκης με τα μέσα που διαθέτουν, προκειμένου να μπορέσουν να την θέσουν αρχικά υπό πλήρη έλεγχο και στη συνέχεια να την σβήσουν.

Στο νησί φυσούν ισχυροί άνεμοι, όπως και σε όλο το Αιγαίο και καταβάλλεται προσπάθεια να μην επεκταθεί η πυρκαγιά και απειλήσει κατοικίες.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top